Mario begon met zijn vader in 1997 Marant Meubelen met voornamelijk gebruikte meubelen in een pand aan de Bedrijfsweg in Emmeloord. Vanaf 2020 gaat Marant meubelen echter door als Woonatelier Marant aan de Bedrijfsweg 44 te Emmeloord. Mario gaat verder met het stofferen en restaureren van meubelen. Ook voor op maat gemaakte meubelen bent u bij Woonatelier Marant nog steeds aan het juiste adres.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer informatie ? Neem gerust contact met ons op.

Eiken tafelbladen

Eiken tafelbladen op stalen poten vindt u bij Marant. Schitterende eiken bladen op verschillende stalen poten zijn in elke maat en kleur leverbaar. Wenst u een strakke rand of een stoere boomkant. De keus is aan u ! Er zijn standaard modellen voor de poten maar eigen ontwerp is ook mogelijk. De afwerking van de poten kan in elke kleur maar blanke lak kan natuurlijk ook. Verder kan de tafel in elke gewenste hoogte. Kom snel kijken in onze showroom !

 

Kwaliteit staat voorop.

Bij Woonatelier Marant kunt u terecht voor al uw stoffeerklussen. Denk hierbij aan banken, stoelen, sta-op stoelen, hockers, poefen, fauteuils en lounge kussens. In principe geldt: alle meubels waar een stof of leer in zit verwerkt, kunnen wij voor u repareren of herstofferen. Wij spreken graag uw wensen met u door om dit te realiseren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Woonatelier Marant

Bedrijfsweg 44

8304 AZ Emmeloord

Tel:  06-53802993

E mail: info@woonateliermarant.nl

team1
team2
team3
team4
team5
team6
Back to Top