Even voorstellen

Woonatelier Marant heet u nogmaals van harte welkom op onze site. In 1997 begonnen Mario de Jonge en zijn vader Marant. Ze begonnen met voornamelijk gebruikte meubelen in een pand aan de Bedrijfsweg in Emmeloord.

Door toenemende drukte en een te klein geworden pand is Marant in 2007 verhuist. Aan de Energieweg 5 vonden ze een nieuw pand met een showroom van maar liefst 1000m2. Na 22 jaar is een einde gekomen aan de winkel in deze vorm. Vanaf 2020 gaat Marant meubelen echter door als Woonatelier Marant aan de Bedrijfsweg 44 te Emmeloord. Mario gaat verder met het stofferen en restaureren van meubelen. Ook voor op maat gemaakte meubelen bent u bij Woonatelier Marant nog steeds aan het juiste adres. 

Bel of mail voor een afspraak. We zijn u graag van dienst. 

Tot ziens bij Woonatelier Marant.

Bedrijfsweg 44 

8304 AZ  Emmeloord

Tel: 06-53802993

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kwaliteit staat voorop.

Bij Woonatelier Marant kunt u terecht voor al uw stoffeerklussen. Denk hierbij aan banken, stoelen, sta-op stoelen, hockers, poefen, fauteuils en lounge kussens. In principe geldt: alle meubels waar een stof of leer in zit verwerkt, kunnen wij voor u repareren of herstofferen. Wij spreken graag uw wensen met u door om dit te realiseren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Woonatelier Marant

Bedrijfsweg 44

8304 AZ Emmeloord

Tel:  06-53802993

E mail: info@woonateliermarant.nl

team1
team2
team3
team4
team5
team6
Back to Top