Woonatelier Marant is specialist in stofferen. We hebben jarenlange ervaring met het opnieuw bekleding van stoelen en banken. We werken servicegericht en bieden u een goede prijs/kwaliteit verhouding met een enthousiast team. U kunt in onze eigen stoffenkamer kiezen uit een grote collectie kwaliteit stoffen. Ook leer of kunstleer, kunststoffen, vullingen zijn geen probleem. Elke klus zien we als uitdaging waarbij vakmanschap en kwaliteit voor op staan ! Hieronder ziet u een slechts een paar voorbeelden.

Marant Maatmeubelen

Al uw woonwensen kunnen wij realiseren. Van idee tot prachtig meubel. Kasten, tafels, alles is mogelijk in elke gewenste maat, uitvoering en kleur. U heeft een tekening of wij maken samen met u een tekening. Hierna ontvangt u geheel vrijblijvend een prijsopgaaf en na akkoord wordt het meubel in productie genomen. Zo krijgt u een uniek en door uzelf ontworpen meubel. Tafels op maat / Kasten op maat / tv meubels op maat / Dressoirs op maat / salontafels op maat....

Hockers op maat

Een keer wat anders in uw woonkamer. Laat door ons een hocker op maat maken !

 

Kwaliteit staat voorop.

Bij Woonatelier Marant kunt u terecht voor al uw stoffeerklussen. Denk hierbij aan banken, stoelen, sta-op stoelen, hockers, poefen, fauteuils en lounge kussens. In principe geldt: alle meubels waar een stof of leer in zit verwerkt, kunnen wij voor u repareren of herstofferen. Wij spreken graag uw wensen met u door om dit te realiseren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Woonatelier Marant

Bedrijfsweg 44

8304 AZ Emmeloord

Tel:  06-53802993

E mail: info@woonateliermarant.nl

team1
team2
team3
team4
team5
team6
Back to Top